FAY&GENY
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

FAY&GENY

الصديقان
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 <<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>>

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
genral

genral


المساهمات : 187
تاريخ التسجيل : 11/07/2008
العمر : 31

<<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>> Empty
مُساهمةموضوع: <<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>>   <<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>> Icon_minitimeالجمعة يوليو 11, 2008 8:18 am

المقادير:
كيس مكرونه اللي هيا شرايطها عريضه بلاش فضايح
1/4 كيلو صدور فراخ
1/4 كوب مرقه سبق وقولتلك انها شوربه هاا
1/2 كوب لبن
بصله صغيره مفرومه ناعم
2 معلقه من الدقيق
2 معلقه من السمن
بهارات وملح وفلفل
الطريقه:
نسلق المكرونه بالطريقه العاديه عارفاها ولا ايه حكايتك يا صبرا يانا
ثم نضع البصل فى حله على النار مع اضافه السمن ثم نضيف اليه الدقيق ونقلب حتى يبدا لون الدقيق بالتغير نضع اللبن ونحرك سريعها ونضيف البهارات والملح ونحرك حتى يسمك القوام ثم اخففه باضافه المرق
فى حله تانيه نضع ملعقه سمن وعليها معلقه بصل مفروم ومعلقه ثوم ونقلبهم حتى يصير لونهم اصفر نضع صدور الدجاج المقطعه بعد تتبيلها بملح وبهارات ونحرك الفراخ اللي هيا الدياي اللي هو الججاج لحد ما تتشوح ثم نضع عليها معلقتين من صلصله البشامل الى عملناها قبل ثم نحركها وبعدها نضيف اليها المكرونه المسلوقه ونقلبهم ببعض ونضيف معلقتين بشامل الى المكرونه ثم نضع المكرونه فى صنيه مدهونه ونضع باقى البشمل على الوجه ونضيف على الوجه جبن رومى مبشور او صفار بيضه وتدخلها للفرن 10 دقائق
وممكن تضيفي للفراخ وهى بتستوى معلقه مسطرده (خردل )




اظن كدا كفايه عليكي لو عرفتي تعملي دول يبقا انتي كدا ست بيت ممتازه واضمنلك حياه ان شاء الله سعيد
واذا كنتي غير كدا فربنا يرحم شريك حياتك اللي هيعيش على الوجبات السريع


اتمنى ان الاكلات دي تعجبكو وبالهنا والشفا وقولولي ايه رايكم فيها واللي جربها يقولي ايه رايو فيها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://fay1990geny.mam9.com
 
<<<>>>> مكرونه نجــــــــــرسكو <<<<<<<>>>>
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
FAY&GENY :: الفئة الأولى :: الطبح والأكلات الجديدة-
انتقل الى: